понедельник, 21 мая 2012 г.

Як політіка стала творчістю. Київські враження.

За  останні 2 з половиною роки я потрапила в Київ!!! Дуже люблю тимчасово спостерігати за виром цього мегаполісу, але не менше люблю повертатися в своє порівняно невеличке, 300-тисячне місто, в якому в плані тайм-менеджменту  легко відчувати себе Королевою. Так ось. Цей допис мав иб стосуватися самоврядування-референдумів та міжнародного досвіду в тих питаннях.  Але я запрошую вас на неймовірну (як для мене) виставку. У метро побачила оголошення і вирішила обов"язково там побувати. "Формула рукоділля в Україні"  проходила 3 дні в "Експо-Плазі".  Усі мої любимі блоги і сайти  не зрівняти з ТАКОЮ кількістю чарівного і рукодільного - з ТАКОЮ кількістю краси.
... Спочатку я ахкала, вражалася і фотографувала (бо фотографувати дозволяли усі), потім вибирала - що ж  я хочу (а хотілося 70% побаченого) потім страшенно втомилася і в результаті -  розгубилася і не придбала майже нічого. За вийнятком маленьких шматочків милка і  тканинних магнітиків. Але то нічо. Головне - враження і натхнення. Останнім, у вигляді світлин  ділюся з вами. Світлин буде дуууж багато, вибачайте!

Отож...
Іграшки зі шкарпеток. Багато  іграшок.

Картини та броші виконані гладдю. А точніше в техніці 3-D
оскільки пелюсточки  вишиті не на тканині, а ніби прикріплені до тканини. Дуже гарно та ефектно!

Флісові іграшки. Дуже домашні та приємні.

Авторські ляльки

Аромакіт


Симпатична ляльочка


Просто прикольна вивіска


Декупаж. Про кракелюр - промовчу. Прикольно тут те, що справжні годинникові механізми вміщені на... залізну тарілочку і сковорідку. Майстриня просверлила дірочки для стрілок ну і далі вже  - традиційна декупажна техніка дала нове, оригінальне життя побутовим речам



Сукня "Осінь ...". Її ціна - 3,5 тис грн. Вмійте цінувати свою працю і вдивіться...




Валяння на шовку. На натуральний шовк розподіляється тоненький шар вовни, потім іще один. А потім дууууже щільно, міліметр до міліметра починається набивання голкою. Результат - ось такі ну дуже оригінальні в реалі сукні. Їх ціна - 3-4 тис грн. Але уявіть - ЯК почуваєшся в такій сукні :)




Дивні картини в дивні техніці. Здається мені, що фото не передає краси. Але каритни чудові - факт!



Майже океан, в якому плавають і вперто не хочуть позувати рибки з папьє-маше, з авторськими малюнками на тільцях.




дуже затишна експозиція. І як на мене, вивіска спокушує придбати  іграшку. До речі, оті ангелики на третьому фото з кудряшками на голівках - не дорогі, по 70 грн. Але ну дуууже милі!





Харизматичні ведмедики



Ангел зі швейною машинкою-тільдою. НУ хіба не символ рукодільниць?


Наша рідна, автентична соломка




Чарівно, пра?


Папараці-"одуванчик"


Ось така в мене подорож була. Окремо - запрошу вас в галерею неймовірного печворку - там на виставці була міжнародна експозиція. Але - іншим разом.
Головне - такі виставки заряджають і надихають. Сподіваюся - і ви собі візьмете хоча би трішки натхнення зі світлин...

5 комментариев:

  1. оооооооооооооо!!!! Фантастика!!! дякую тобі за віртуальну подорож ))) я собі уявляю як кльово там було!!! в мене теж очі розбігались від такої краси ))

    ОтветитьУдалить
  2. Зірочко, там і справді було кльово! НУ уяви стільки краси і всілякого добра для творчості продавали! (матеріали, тобто...)

    ОтветитьУдалить
  3. Танюша, яка краса! Дякую, що поділилася! Тобі, справді пощастило побачити ту всю красу вживу! Аж, заздрю тобі! Класно!

    ОтветитьУдалить
  4. Дівчата,я так думаю, що знаючи наперед коли таке дійство відбувається, то можна і спеціально рванути на виставку! Тим паче, коли ви творите красу в таких обсягах...

    ОтветитьУдалить
  5. Heya, wanting around various blogging, would seem an attractive pleasant software you will be now utilising. I'm at present making use of Hubpages for a few involving your internet sites and yet aiming to adjust one too up to some sort of base just like yours as a trial period function. Anything at all for example youd probably highly recommend concerning this?
    Dreambox Cccam

    ОтветитьУдалить