суббота, 25 июня 2011 г.

Вишивальне.

Зараз творю рамочки. Але не задоволена власне тим, як не гарно вони виходять на фото. Тому про них пізніше. А зараз - запрошую у галерею вишитого. Те, від чого я залежна ось вже кілька років. І не знаю, чи звільнюся від тієї залежності...
 Отож. Це моя  незавершена блузочка ( ну нема мотивації швиденько обробити низ і горловину...) На ній - 43 кольори, вишивалося досить легко.



А ось  це - остання картина. Вона мені дуже сподобалася свого часу, але в реаліях все вийшло значно пастельніше.  І все ж вікно, з якого видно море, я вже маю. Цю картину присвятила а відтак і подарую своєму коханому чоловікові, який ось за тиждень повернеться з-за моря-океану. З Африки.

А цю картину я вишила на подарунок досить близькій людині. Та після того, як подароване полотно рік не могло потрапити до багетної майстерні, вирішила, що більше  на подарунки нічого не вишиватиму.
... А коли вишивала, точніше коли вже вишила гори, то отримувала своєрідний релакс у спеку. Дуже люблю гори.Карпати.


А далі реінкарнація  колись набутого. Після десятка років я знову спробувала гладь. Вийшло. Це елемент сумки. Про неї колись пізніше. А ще  я дуже люблю сіре полотно - натуральне, природнє.

Ну це з останнього. І того, що було сфотографоване...

3 комментария:

  1. Дуже гарно!!! Заздрю людям, які можуть творити своїми руками щось прекрасне. У мене для такого, на жаль, не вистачило би ні фантазії, ні терплячості.

    ОтветитьУдалить
  2. так, як це немає мотивації???? Таку красу треба швиденько доробити, щоб половити на собі захоплені погляди перехожих!!!!

    ОтветитьУдалить
  3. Оце краса і великий обсяг роботи! Я саме таку блузку бажаю собі вишити,але не маю схеми!
    Потрібно завершити почате! :)

    ОтветитьУдалить